İlçeler

16. Kuruluş Yıldönümünü Kutladılar…

16. Kuruluş Yıldönümünü Kutladılar…

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt ve üyeleri 16. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutladılar.

Harbiye Boğaziçi Restaurant’ta düzenlenen kuruluş yıl dönümü yemeğine Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’nun eşi Prof. Leyla Harputlu başta olmak üzere bazı protokol üyesi eşleri, HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt, HSŞMÇK Derneği Basın Danışmanı Hüseyin ZORKUN, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt yaptığı açılış konuşmasında 16 yıl önce heyecanla kurdukları bu dernekte aynı heyecan ve sevgi ile görev yaptıklarına dikkat çekerek, “16 yıllık süre içerisinde Hatay geneli bir çok ilçemizde ve köylerimizde özellikle okulları ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi çocuk ve gençlerimizin ruhlarına dokunduk. Her yıl onlarca mahalle ve okulu ziyaret ederek, çocuk ve gençlerimizin giyim, gıda, kırtasiye vb ihtiyaçlarını karşıladık. Binlerce çocuk ve gencimizin yüzünü güldürdük. Mutluyuz ve gururluyuz. Çalışmalarımız büyük bir heyecan ile artarak devam edecek. Bizlere destek olan kamu kurum ve kuruluşlarına, işadamlarına, esnafımıza, basın mensuplarına ve üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Dayanışma yemeğinde bir farkındalık yapan dernek üyeleri 16. yıl künefesi keserek kutlama yaptılar.

Protokol üyeleri, dernek üyeleri ve misafirler müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek, 16. yıl coşkusunu yaşadılar.

Haber ve Fotoğraf: Hüseyin ZORKUN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL