Spor

Emir Kireççi, Penaltı Kurtardı!..

Emir Kireççi, Penaltı Kurtardı!..

Yetiştiği şehrini başarılı bir şekilde temsil eden kaleci Emir KİREÇÇİ, Siverek Belediyespor’daki ilk maçında performansıyla göz doldurdu ve Kurtardığı Penaltı ile takımını galibiyete taşıdı.

“PENALTI KURTARDI”

Atakaş Hatayspor, Mardinspor takımlarında forma şansı bulamayan İskenderun’lu Kaleci Emir KİREÇÇİ bu sezon BAL Ligi ekiplerinden Siverek Belediyespor’a transfer olmuştu.
Siverek Belediyespor’un sezonun ilk karşılaşmasında ilk 11’de görev verilmesiyle, kendini ispatlama şansı buldu.
Bulduğu bu şansı çok iyi değerlendiren Kaleci Emir, Sivas 4 Eylül Deplasmanında Siverek Belediyespor’un 2-1 kazandığı müsabakada kurtarışlarıyla göz doldururken, bir de penaltı kurtarışına imza attı.

“HEY MAŞALLAH !..”

Kendisine inananların güvenini boşa çıkarmayarak, çok iyi bir performans sergileyen başarılı Kaleci Emir KİREÇÇİ, yaptığı kurtarışlarla izleyenlere “Hey Maşallah” dedirtti.

“PERFORMANSIMI ARTTIRMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUM”

Fırsat verilmesini sabırla beklediğini ve performansını arttırmak için çok çalıştığını belirten Kaleci Emir KİREÇÇİ, “Bana güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadığım için çok mutluyum. Siverek Belediyespor’daki ilk maçımda performansımın beğenilmesi bana moral verdi. Daha fazla çalışarak, hem kendimi geliştirmeye hem de takım arkadaşlarıma destek olmaya devam edeceğim.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL