İlçeler

İsa Taş’ı Binler Uğurladı…

İsa Taş’ı Binler Uğurladı…

İskenderun’da 36 yıldır Mustafa Kemal Mahallesi’nin muhtarlığını yapan, çevresinde çok sevilen sayılan Taş ailesinin büyüğü merhum İsa Taş’ı son yolculuğuna binlerce seveni gözyaşları ve dualarla uğurladı.

Adana’da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan İsa Taş, dün yaşam mücadelesini kaybederek, başta ailesi, iş, siyaset, muhtar camiası ve mahallesini derin üzdü. Cenazesi bugün son kez Karaağaç 20 metrelik yol üzerinde bulunan İsa Taş Plaza’ya getirildi.

Burada aile fertleri, sevenlerinden oluşan kalabalık helallik verdi, ruhuna Kur’an-ı kerimden dualar okundu. Cenazesi, saat 14.00’de sevenlerinin gözyaşları ve dualar eşliğinde merhum İsa Taş uzun bir kortejle Çankaya Mezarlık Kompleksine getirildi.

Cenazeye İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu, eski milletvekili Serkan Topal, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Muhtarlar, STK temsilcileri, ailesi, yakınları sevenleri, iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından, Merhum muhtar İsa Taş’ın cenazesi, Çankaya Mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Her kesimden insanların yer aldığı cenazede Taş ailesine başsağlığı dilekleri ve taziyeler iletildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL