İlçeler

Mustafa, Protez İçin Destek Bekliyor !..

Mustafa, Protez İçin Destek Bekliyor !..

Hatay’ın Antakya İlçesinde yaşayan ve Asrın Felaketinde enkaz altında kalarak sağ bacağını kaybeden Mustafa Mehmet Cezairoğlu, Protez için destek bekliyor.

“Taraftarı Olduğu Beşiktaş’tan da Destek İstemişti!..”

Kısa bir süre önce, TV 100’de “Gün Ortası” proğramına da konuk olan ve “Eski hayatıma dönebilmek için iyi bir Proteze ve desteğe ihtiyacım var. Taraftarı olduğum Beşiktaş’tan bu konuda destek bekliyorum” şeklinde talebini seslendiren Mustafa Mehmet Cezairoğlu, şu ana kadar talebine yanıt alabilmiş değil.

“Sesimi Duyurmama Yardım Eder misiniz?”

Doğa ve Hayvansever olan, Depremde hem Annesini ve hem de sağ bacağını diz üstünden kaybeden Mustafa Mehmet Cezairoğlu, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ben Mustafa, Antakya’da yaşanan depremde sağ bacağımı kaybettim, protez ihtiyacim var. Ama şu ana kadar hiç bir kurum veya başka bir bağışçıdan ses çıkmadı. Sesimi duyurmama yardım eder misiniz?” şeklinde yardım çağrısını yineledi.

“Sağlık Bakanlığı, ‘İnşallah Bulursunuz’ Dedi!..”

Sağlık Bakanlığına da talebini ilettiğini belirten Mustafa Mehmet Cezairoğlu, “Sağlık Bakanlığı ‘İnşallah Bulursunuz’ deyip telefonu yüzüme kapattı. 3 ay geçti, halen protez bekliyoruz.” ifadeleriyle yetkililere sitemini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL