Kültür-Sanat

6 Ocak’ta Tekrar “İtiraz Edecek”

6 Ocak’ta Tekrar “İtiraz Edecek”

Ünlü Sanatçı, Türk Yönetmen, Oyuncu ve Senarist Müfit Can Saçıntı’nın, 5 Ocak 2023 Perşembe günü İskenderun’da Sevenleri ile buluşacağı oyunun bütün biletleri satılmış durumda.

“Yoğun İstek Üzerine, Tekrarlanacak”

Palmiye Yapım‘ın organize ettiği, Müfit Can Saçıntı’nın Tek Kişilik Gündürü Oyunu “İtiraz Ediyorum” 5 Ocak’ta Kapalı Gişe olduğundan, yoğun istek üzerine tekrardan 6 Ocak 2023 Cuma günü İskenderun’lularla buluşacak.

“Geç Kalmadan Yerinizi Ayırtın !..”

İskenderun Belediye Kültür Sarayında İskenderun’lu Tiyatroseverleri gülmekten kırıp geçirecek “İtiraz Ediyorum” adlı oyun için 5 Ocak 2023 Perşembe günkü oyuna bilet bulamayan sanatseverler, 6 Ocak 2023 Cuma günkü oyun için Palmiye Yapımda 0531 706 72 28 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilecek.

Fethiye, Bodrum, Salihli, İzmir, Kars, Erzurum, Ankara, Karaman, Konya ve (KRD) Ereğli’de kapalı gişe oynanan “İtiraz Ediyorum” oyunu Sakarya’dan sonra 5 Ocak’ta İskenderun Belediye Kültür Sarayında sergilendikten sonra, Yoğun istek üzerine Palmiye Yapım organizasyonu ile 6 Ocak 2023 Perşembe günü İskenderun’luları tekrar gülmekten kırıp geçirecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL