Güncel

Asri Mezarlıktaki Yabani Otlar Temizlendi!..

Asri Mezarlıktaki Yabani Otlar Temizlendi!..

Bayram Arefesinde ve Ramazan Bayramında Vatandaşların tepkisini çeken İskenderun Asri Mezarlığındaki yabani otlar gecikmeli de olsa temizlendi.

Ramazan Bayramı arefesinde Vatandaşların, yakınlarının mezarlarını ziyaret ederken özellikle 33 – 34 – 35 – 36 adalarda gerekli temizliğin yapılmadığı şikayetlerini paylaşarak yetkilileri göreve davet etmiştik.

Ertesi gün de, yani Ramazan Bayramında da özellikle yetkililerin şikayetlere duyarlılık göstermediklerini, bahse konu yerlerde herhangi bir temizlik çalışmasının yapılmadığını üzülerek gözlemledik.

Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin mezarlıklarda yeşeren ve büyüyen yabani otların büyük bir kısmını temizlediği, eksik kalan yerlerin de temizlik çalışmalarının sürdürüldüğü öğrenildi.

Mezarlıklar Müdürü Bülent Şimşek’in konu ile yakından ilgilendiği ve temizlik çalışmalarının aralıksız sürdürülmesi için büyük çaba harcadığı haber alındı.

Vatandaşların güvenli, temiz ve huzurlu bir şekilde mezar ziyaretlerini yapabilmeleri için ilgisini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Bülent Şimşek görenlerin takdirini topladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL