Yaşam

Jüpiter 2022’de Şans Dağıtmaya Geliyor

Jüpiter 2022’de Şans Dağıtmaya Geliyor

Astrolog Lütfiye Ramazanoğlu, 2022 Yılını Yorumladı.

2022 yılına girerken aşk evlilik ilişkiler para ve strateji gezegeni olan Venüs’ün Toprak burçlarından biri olan ve Öncü niteliğe sahip Oğlak burcunda geri pozisyonuna olması senenin zorlu geçeceğinin ilk sinyallerini veriyor bize. Üretim, istihdam, iş, işleyiş,  otorite figürleri,  gelirler, inşaat sektörü, devlet büyükleri, gibi konular dünya genelinde gündemler oluşturacak. Güneş ve Ay tutulmalarının Boğa ve Akrep burcunda gerçekleşecek olması Kova ve Aslan burcunu da etkileyerek seninin bizleri Konfor alanından çıkmaya hayatta köklü değişiklikler yapmaya zorlayacağını gösteriyor.

Sabit burçlarda oluşan göksel semboller hayatımızdaki dört temel değer ile alakalıdır.  Boğa burcu güvenlik ihtiyacımızı, Aslan Burcu sabır duygumuzu, Akrep Burcu maddi ve Finansal değerlerimizi, Kova Burcu ise yenilenme değişme isteğimizi anlatacak. Hayatımızda bu değerler ile ilgili büyük değişimler yaşamaya bu yıl da devam edeceğiz.  2021 senesinde üç kez gerçekleşen Satürn Uranüs zorlu açısı, bu yıl da bir kez daha Ekim ayında bizi ani beklenmedik gelişmeler ile evrimleştirecek, bu dengesiz ve sarsıcı etki ile; aslında hayatımızda bize hizmet etmeyen, eskiyen, köhneleşen ne varsa hepsinden vazgeçeceğiz. Konfor alanı insanları aynı yerde tuttuğundan kişiler gelişemezler Uranüs’ün bu etkisiyle bir nevi kendimizi gelişim sürecinde saymalıyız.

Boğa Akrep Burçları aksındaki tutulmaların tarihteki örneklerini de bakıldığında; Gıda, Gıda stokları tarım, tarım ürünleri temel güvenlik ihtiyacı doğal afetler Soğuk kış şartları ve kurak yaz mevsimleri Meteorolojik olaylar ile 2022 senesinde de kendini gösterecektir. Bu yıl öyle olaylar yaşanacak ki insanlık olduğu yerden bir üst basamağı çıkabilsin, unutmamalıyız ki; her doğum gibi insanlığın Kendini yeniden doğuracağı 2022 senesi de Hepimiz için sancılı geçecektir. Tüm Dünya’da olduğu gibi; özellikle Akrep Burcu Stelliumu olan ülkemiz finansal, anlamda derin bir dönüşüm süreci yaşayacak. Dünya üzerinde baktığımızda ise önemli bazı Finans kuruluşları ve bankaların zorluklar yaşadığını göreceğiz Uranüs Boğa Burcuna geçtiği zamandan itibaren ortaya çıkan Kripto paraların,  Uranüs’yen etkileri kimilerini aşırı zengin ederken, kimileri de büyük maddi sıkıntılara sürüklenecek, bu tarz olumsuzluklar yaşayan kişilerinde ruhsal olarak büyük buhranlar yaşadığını duyacağız. Emlak sektörü, Konut sektörü, mimarlar,ı müteahhitleri anlatan Venüs Oğlak konumu;  ve Oğlak Burcundaki Venüs gerilemesi başlayacağımız  bu yıl; batan inşaat şirketleri,iflas eden müteahhitler yarım kalan konutlar ile birlikte Mevcut durumda İnşaat malzemelerinin yüksek fiyatları ve tedarik zincirinde değişen dengeler ve artan maliyet yüzünden,  konut ve emlak fiyatları hızla yükselmeye devam edecek, yine de dünya genelinde yaşanacak olan ekonomik buhran ani ve beklenmedik bir şekilde ev ve kira fiyatlarında ani düşüş yaşanabileceğinin de habercisi olabilir. 2021 senesinde olduğu gibi 2022 yılında da;  Ekim ayında olacak Satürn Uranüs karesi ile birlikte dünya genelinde siyasi liderler ile ilgili hastalıklar, ölümler ani şok edici gelişmeler, kazalar, Spekülatif olaylar gündemi çokça meşgul edebilir. Nisan ayından itibaren Kasım ayına kadar takip eden haftalar içinde beklenmedik Tabiat olayları yaşayabiliriz, tutulmaların Akrep Boğa aksıında gerçekleşiyor olması ve tutulmalara eşlik eden sabit yıldızlar Algol ve Stenna ile birlikte Ülkemizde sıra dışı meteorolojik olaylar, yağışlar, Seller, heyelanlar, depremler, Volkanik hareketlilikler yaşanabilir.  Ülkemizin ikili ilişkiler alanındaki Venüs gerilemesi ile seneye başlıyor olmamız açık düşmanlarımız ile yüzleşmeler yaşayacağımızı, ortak ilişkiler de uzlaşmaların zorlaşacağını, ticari anlaşmalar konusunda bu yıl stresli gündemler olabileceğini  bize gösteriyor, yine sene sonunda Ülkemizin 12 evinde gizli düşmanlıklar alanında gerçekleşecek olan Mars gerilemesi ile; problemli ilişkileri, halkın arasında yaşanabilecek tatsız olayları anlatmakta,  bu yıl kadınların ayaklanmalarına, hak ve özgürlük arayışlarına şahitlik edebiliriz.

Şans bolluk bereket büyüme ve genişleme gezegeni olan Jüpiter kendi yönettiği Balık burcun da ilerlerken  Dünya genelinde, ilahi adalet, ilahi ödül ve ilahi ceza, Tıbbi keşifler, ruhsal anlamda iyileşme, pozitiflik, covid-19 da ilgili aşılar ve ilaçlar bulunabilir. Daha iyimser, daha merhametli daha yardımsever olmaya, maneviyata dönmeye, tanrıyı, evreni anlamaya çağrıldığımız bu süreçte bizden güçsüze şifa olalım, merhamet edelim, karşılıksız yardım edelim, şefkat gösterelim ki ‘’ siz yerdekilere merhamet ederseniz gökteki de size merhamet eder’’ cümlesi sirayet etsin hayatlarımıza.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL