Spor

Marmaris Belediyespor, Nihat Tümkaya’ya Emanet…

Marmaris Belediyespor, Nihat Tümkaya’ya Emanet…

İskenderun’un gururu Nihat Tümkaya, Marmaris Belediyespor’da Teknik Direktör olarak göreve başladı.

Alt yapısından yetiştiği İskenderunspor’da başarılı sezonlar geçirdikten sonra 1993 – 1998 yılları arasında Trabzonspor’un kalesini koruyan Nihat Tümkaya, Altay, Çanakkale Dardanelspor, İstanbul BB, Erciyesspor kalecilik kariyerinden sonra Teknik Direktörlük kariyerine start vermişti.

Şekerspor, Pazarspor, Bursa Nilüferspor, Göztepe, Hatayspor ve Yeni Bornovaspor takımlarında Kaleci Antrenörlüğü görevlerini de başarı ile yürüten Nihat Tümkaya 2023 – 24 sezonunda Marmaris Belediyespor Teknik Direktörlüğü görevine getirildi.

“Kalecilik Kariyerinde Şampiyonluk ve Kupa Sevinci Yaşadı”

Nihat Tümkaya, 1991-1992 sezonunda İskenderunspor’la 3. Lig Şampiyonluğu, 1995 Yılında Trabzonspor’da Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1996 Yılında da Başbakanlık Kupası sevincini yaşadı.

“İskenderun’daki Depremzedelere Desteğini Esirgemedi”

6 Şubat Depremlerinde çok sevdiği İskenderun’dan uzakta bulunmasına rağmen kayıtsız kalmayarak açtığı whatsapp gurubunda tüm çevresini toplayarak Depremzedelere gerekli yardım ve desteğin ulaşması için çaba sarfeden Nihat Tümkaya, yakın zamanda ağabeyi Necmettin Tümkaya’nın vefatı ile sarsılmıştı.

“Yolun Sonu Şampiyonluk Olsun”

Marmaris Belediyespor’un Sosyal Medya hesabından yapılan paylaşımda, “Futbol A Takımımızın başına, Trabzonspor’un ve Milli takımın eski kalecisi olan Nihat TÜMKAYA’yı getirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Takımımıza sadece değerli bir liderlik sunmakla kalmayacak, aynı zamanda futbol sevgisini ve bilgisini de paylaşacak. Yeni hocamız Nihat TÜMKAYA’ya, teknik ekibine ve futbolcularımıza başarılar diliyoruz. Yolun sonu şampiyonluk olsun!” ifadelerine yer verildi.

Sezona Şampiyonluk parolası ile başlayan Marmaris Belediyespor’a ve Teknik Direktör Nihat Tümkaya’ya başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL