Güncel

Sazlı Sözlü Gecede Gönüllerince Eğlendiler…

Sazlı Sözlü Gecede Gönüllerince Eğlendiler…

Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen dayanışma gecesi sanat müziği severleri bir araya getirdi.

Türk Sanat Müziği Korosu çatısı altında faaliyet gösteren müzisyen ve sanatçılar geleneksel olarak düzenlenen dayanışma yemeğinde buluştular.

Kuzeytepe Nuri Restaurant’ta düzenlenen dayanışma yemeğine Türk Sanat Müziği Korosu müzisyen ve sanatçılarının yanı sıra müzik sever misafirler katıldı.

Gecede kısa bir açılış konuşmasını yapan Türk Sanat Müziği Korosu’nun başarılı şefi Nazife Tatlı Domnik, Sanat müziğini sevdirmek ve daha geniş kitlelere yaymak için özveri ile çalıştıklarını dile getirerek, “Geçmişten günümüze büyük başarılara imza atan koromuzda yer alan her yaş ve meslekten arkadaşlarımız ile severek ve gönüllü olarak çalışıyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz konserler ile unutulmaz eşsiz şarkıları seslendirerek, sanat sever dostlarımızın ruhlarına dokunuyoruz. Önümüzdeki süreçte vereceğimiz konserler öncesi dayanışma yemeğinde bir aradayız. Eskimeyen şarkılar isimli gecemize hoşgeldiniz” dedi.

Hatay’ın yetiştirdiği başarılı sanat insanı Nazife Tatlı Domnik’in şef olarak görev yaptığı Türk Sanat Müziği Korosu, dayanışma yemeğinde muhteşem bir konsere imza attı.
Koro halinde söylenen şarkıların yanı sıra tek tek sahne alan solistler de sevilen eserlerini seslendirerek geceye ayrı bir renk kattılar.

Amatör bir ruh ile çalışan koro profesyonel bir iş ortaya koydu. Koro elemanları ve davetliler sazlı sözlü felekten bir gece çalarak, oyun oynadı, dans etti, halay çekti, gönüllerince eğlendi.

Sanatın ve sanatçının dostu olan Zorkun Medya, TSM Korosu dayanışma yemeğini takip ederek, haberi medya kurululuşlarına servis etti ve kamuoyuna aktardı.

Haber – Fotograflar : Hüseyin ZORKUN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL