Makaleler

1 YAŞINDAYIZ…

1 YAŞINDAYIZ…

Bugün 23 Nisan…

“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”…

23 Nisan 1920 Büyük Millet Meclisi’nin açılış günüdür. Her 23 Nisan günü, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Türkiye’ye ve Türk Çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

Tüm Dünyanın hayranlık duyduğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, tüm Dünya çocuklarının Bayramlarını kutluyor, Ulu Önderimizi özlemle yad ediyor ve Anısı önünde saygı ile eğiliyorum.

23 Nisan’ın “AY Haber” olarak, bizim için ayrı bir önemi daha var. 23 Nisan 2015 tarihinde, yani tam 1 yıl önce bugün “Hatay AY Haber” yayım hayatına başlayarak, Hatay’lıların hizmetine girmişti.

“AY Haber”, 1 yaşında…

Yayım hayatına başladığımız ilk günden itibaren, elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce Altınözü, Antakya, Arsuz, Belen, Defne, Dörtyol, Erzin, Hassa, İskenderun, Kırıkhan, Kumlu, Payas, Reyhanlı, Samandağ ve Yayladağı ilçelerimiz ile ilgili güncel olayları, (Çalışmalarını “AY Haber” ile Paylaşan) Hatay’lı Milletvekillerimizin çalışmalarını, Sağlık Kuruluşlarımızın başarılı etkinliklerini, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın faaliyetlerini, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin hizmetlerini, Nişan ve Evlilik gibi mutlu günleri, Vefatları Hatay halkına internet aracılığı ile duyurmaya çalıştık.

Hatay’ın her bir köşesindeki eksikleri, olmusuzlukları, yayımladığımız haber ve makaleler ile yetkililere iletmeyi görev bildik.

“AY Haber” olarak, “www.sanalbasin.com” sitesine üye olarak, Hatay’ımızın sesini, Tüm Türkiye’ye duyurmayı amaçladık.

Ayrıca, “Sanal Basın” sitesinin katkılarıyla Hatay’da yayımlanan Yerel Gazetelerin 1. Sayfalarını siz saygıdeğer Hatay Halkına internet üzerinden ulaştırma çabasını verdik ve bu hizmeti sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz.

Bugün de, Hatay halkına “Merhaba” dediğimiz ilk günde olduğu gibi, hiçbir maddi çıkar gütmeden, hiç kimsenin şahsiyetine leke sürmeden verdiğimiz hizmete aynı heyecan ve mutlulukla devam etmenin gururunu yaşıyoruz.

Yola çıktığımız ilk günden itibaren, Hatay Halkına ulaşabilmek adına yaptığımız çalışmalarımıza destek veren,

Genel Yayın Danışmanımız ve Köşe Yazarımız ;

Selami ERGÜVEN‘e,

Editörlerimiz;

Emrah KİREÇÇİ, Tolga AKBAŞYılmaz TULTAK ve Emrecan KİREÇÇİ‘ye,

Yazdıkları birbirinden güzel Makalelerle AY Haber‘e renk katan ve Hatay’da Gündem yaratan Köşe Yazarlarımız ;

Nuri ERDENERVedat UZUNMustafa GÖNÜLERİ ve Namık ORDULU‘ya,

Özverili çalışmaları ile hazırladığı Video-Haberleri Haber sitemizde yayınlamamıza onay veren ;

Cuma KESEROĞLU‘na

Teşekkürü bir borç biliyor ve AY Haber adına bu desteklerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.

“AY Haber”i, Siz değerli Hatay Halkına daha hızlı ve daha fazla kitleye ulaştırabilmek amacıyla, Haber Sitemizin hem Mobil Versiyonunu, hem de Google Play’da Android Uygulamasını hazırlayarak, sizlere daha yakın olmayı amaçladık. (Arzu eden takipçilerimiz, Hatay AY Haber’in Android Uygulamasını cep telefonlarına ücretsiz olarak indirerek, “AY Haber”i daha kolay takip edebilirler.)

Verdiğimiz bu hizmetin en değerli Sahipleri, siz “AY Haber” takipçilerine de teşekkür ediyor ve sizlerin destekleri ile ilk günkü heyecanla, takibiniz ve desteğiniz devam ettiği sürece hep birlikte “Hatay AY Haber”i yaşatmaya devam edeceğimizi müjdeliyorum.

Birlikte, Nice Yıllar ve Hoşgörü Kenti Hatay’ımız adına olumlu, mutlu Haberler, Makaleler paylaşmak Temennisi ile…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL