Makaleler

2022 BURÇ ETKİLERİ : KOÇ

2022 BURÇ ETKİLERİ : KOÇ

KOÇ BURCU (21 Mart- 20 Nisan)

2021 yılından itibaren kova burcunda hareket etmeye başlayan Satürn 2022 yılında da koç burcunun 11. Evinde Yani arkadaşlıklar, gelecek, Hayaller, umutlar, kariyerden elde edilen gelirler, dernekler, sosyal gruplar alanında bu demek oluyor ki tüm bu konularla ilgili koç burcu Kendini yeniden yapılandırılmalı.

Satürn Oğlak Burcunun da yöneticisi olduğundan ayrıca kariyer alanında da disiplinize olmanız gereken zamanlar. Satürn bu alandan geçerken mali gelirlere dikkat etmelisinin, Satürn Bulunduğu alanı sıkar kısıtlar ve çeşitli engellenemeler yaşatabilir, bu demek ki, bir çok arkadaşlık ilişkisi, içerisinde bulunduğunuz ortam ile ilgili sizi kısıtlar ve var olan ortamlardan, arkadaşlık ilişkilerinden kendinizi soyutlayabilirsiniz.

Sene sonu 11 ekim civarı Satürn Uranüs Karesi ile bu konular daha da görünür olacak, Satürn onuncu evinizi yönettiğinden evlilik, kariyer, sosyal statü, aile büyükleri ile ilgili de sizi zorlayabilir.Şans gezegeni Jüpiter bundan 10 yıl önce olduğu gibi yine 12. Evinizde ilerliyor, Jüpiter balık burcunda yani sizin 12. Evinizden gezerken dikkat etmeniz gereken şeyler gizli düşmanlar, kronik hastalıklar, maneviyatınız, bilinçaltı korkularınız olacak ama unutulmaması gereken şey Jüpiter kendi alanında yönettiği yerde bu transiti yapacak tüm bu konular ile önce büyüyen ve açığa çıkan sorunlar muhakkak şifalanır ve bu alan daha manevi bir alan olduğundan tanrısal koruma altında da olduğunuzu unutmamalısınız.

Jüpiter 21 Nisan 4 mayıs arası Venüs ve Neptün ile Kavuşacağından hem Çok şanslı, hem de aldanmaya kandırılmaya çok açık olduğunuz bir zaman emin adımlar ile temkinli ilerlendiği sürece bolluk, genişleme fırsatları yakalamanız olası Jüpiter sizin hukuk, inançlar alanınızı da yönettiğinden bu alanlarda da dikkatli olmalısınız. Ve 11 mayıs itibarı ile Şans Bolluk bereket gezegeni sizin birincil motivasyon ve kimlik, yükselen alanınızda kendinizi daha iyicil, daha umutlu, daha pozitif hissedeceğiniz bir alan, şans sizinle fakat bu şans emek verdiğiniz kadar sizinle yani emek verin şansınız yaver gitsin, kilo almamaya dikkat edin. Bu yıl Ay ve Güneş Tutulmaları sizin 2003-2004 senelerinde olduğu gibi 2. ve 8. Evlerinizde gerçekleşiyor olacak, finans, ortaklıklardan elde edilecek gelirler, borsa, banka, eş gelirleri, ticari faaliyetler ve ortaklıklar, yeteneklerden elde edilen gelirler, ziynet eşyaları gayrimenküller, ameliyatlar, üreme organları, öz değer konularında ay tutulmaları ile ilgili kadersel sonlanmalar ve kadersel başlangıçlar yaşayacaksınız.

Yeni gelir kapıları elde edebilirsiniz, hakkınız olan ödemeleri temiz edebilirsiniz, eşinizin mali durumu artabilir, ortaklıklardan elde edilen becerilerden kazanılan paralarda artış olabilir, beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz, ameliyat olabilirsiniz, aniden kredi çekebilirsiniz.

Bu yıl kariyer, evlilik otorite ve aile büyükleriniz alanınızda Venüs 18 aralık 2021- 30 ocak 2022 tarihleri arasında retro hareket edecek mali alan ve ikili ilişkiler alanınızı da yöneten Venüs bu konular ile ilgili önceden çözülmemiş sorunlar yeniden gündeme gelebilir, zorlanabilirsiniz ve yine kaçırılmış fırsatlar yakalayabilirsiniz, iş hayatından önceden dikkatinizi çeken ya da dikkatini çektiğiniz kişiler ile kontak kurabilirsiniz, Merkür ise ocak ayında kova, mayıs ayında ikizler, eylül ayında Terazi Burcunda retro hareket edecek, imzalar, anlaşmalar, sözleşmeler, ticaret, gayrimenkül alım satım, evlilik, iletişim, araç alım satımı, sosyal medya gibi konularda yeni başlangıçlardan kaçınmalı ve burada yanlış anlamalar anlaşılmalar yaşamaktan kaçınmalıyız.

Yönetici gezegeniniz Mars 29 ekim 2022- 12 ocak 2023 arasında ikizler burcunda geri gidecek Mars Aynı zamanda finans, ortak gelirler psikoloji, ameliyatlar alanınızı da yönetiyor bu konular ile birlikte ; Kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar, ticaret, eğitimler, kısa yolculuklar, elektronik aletler, alanınızda birtakım sıkıntılar yaşanabilir. Haziran, Temmuz, Ağustos Ayı aşktan yana şanslı şifalanabileceğiniz zamanlar. 2022 yılı sizin için değişim, dönüşüm, yenilenme, ve şansın kıymetini bilme yılı olacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL