Makaleler

ADINI SEN KOY !..

ADINI SEN KOY !..

Adliye – Arsuz Katlı Kavşağında çalışmalar bitme noktasına gelirken, Kavşağın trafiğe açılan kısmından sonra, en kapsamlı ve en maliyetli projelerden biri olarak 19 Mart’ta görkemli bir açılışla tamamen İskenderun Trafiğine kazandırılmış olacak.

Hatay Büyük Şehir Belediyesinin, İskenderun’un çehresini değiştirecek ve Trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan bu projesi son rütuşları ile tamamlanırken, HBB’den çok anlamlı bir Anket başlatıldı.

“Bu Eser Sizlerin !.. İsmi de sizin eseriniz olsun” sloganı ile Hatay Büyük Şehir Belediyesinin resmi internet sitesinde başlatılan Anket sonuçları değerlendirilerek, bu güzel esere herkesin ortak kararı olacak bir “İsim” verilmesi amaçlanıyor.

Bu Anket’e katılım ne kadar fazla olursa, Anket’in anlamı bir o kadar değer kazanır ve bu güzel esere hakettiği en güzel isim verilmiş olur. O nedenle, bu Anket’e memleketini seven Hatay’lı vatandaşların ilgi göstereceğini ve herkesin kendi düşüncesini belirterek katkı sağlayacağını umuyorum.

Benim kendi şahsi düşüncem, Katlı Kavşağa “Mustafa Kemal Atatürk” isminin verilmesi.

Bir de, Sosyal Paylaşım sitelerinde, Arkadaşlarımın önerdiği ve benim anlamlı bulduğum bazı isimleri de sizlerle paylaşmak istiyorum :

► “Ali İsmail Korkmaz” Köprülü Kavşağı,

► “5 Temmuz” Köprülü Kavşağı,

► “Şükrü Kanatlı” Köprülü Kavşağı,

► “Özgürlük ve Barış” Köprülü Kavşağı…

Köprülü Kavşağın konulacak ismin seçimi, çok zor seçilecek gibi görünüyor. Bu konuda, yetkili kişilerin en anlamlı ve en güzel ismi seçeceklerine inanıyor, Bu güzel projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyorum.

Ve Köprülü Kavşağın, trafik kazalarına ve Ölümlere son vermesini temenni ediyorum.

Şimdiden, Köprülü Kavşağın İskenderun’umuza ve Hatay’ımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyor ve bu güzel projenin devamı olan, Pac Meydanı Kavşağının da en kısa zamanda temelinin atılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL