Makaleler

NİHAYET !..

NİHAYET !..

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta görevinden istifa etti.

Nihayet…

Doğru, fakat geç alınmış bir karar!..

Aslında, böyle bir hocayı Teknik Direktör olarak göreve getirmek daha büyük hataydı. Hadi göreve getirildi, 2.nci – 3.ncü hafta sonunda görevine son verilmeliydi.

Bu kadar inat, bu kadar ısrar niye?..

Zararın neresinden dönülse kardır…

İlk 3 haftadaki malubiyetler ve kaybedilen altın değerindeki puanlar bir şekilde Takımın başına getirilen Teknik Direktörü sahiplenme, arkasında durma olarak değerlendirilebilir. Fakat 4.ncü hafta ve sonrasında göz göre göre kaybedilen puanlar Eksi yönde Yönetimin hanesine yazılır.

Onursal Başkan Lütfü Savaş, istifa kararından sonra yaptığı açıklamada, Teknik Direktör arayışı içinde olduklarını ve 3 Teknik Direktör ile görüştüklerini söyledi.

Lütfü Başkan, bu arayışları ilk 3 haftadan sonra yapmanız gerekiyordu. Görünen köy kılavuz istemiyor. Serkan hoca’nın karekterli ve düzgün bir hoca olduğuna şüphemiz yok.

“Takımla uyum olmadı” diyelim…

“Şans faktörü yanında değildi” diyelim…

Bundan sonraki kariyerinde başarılar dileyip Atakaş Hatayspor’un menfaatleri doğrultusunda önümüze bakmanın zamanı geldi de geçiyor bile…

Samet Aybaba, Ersun Yanal, Aykut Kocaman ve İsmail Kartal gibi Süper Ligde kendini kanıtlamış Teknik Direktörlerden biri ile görüşülmesi ve anlaşma yapılması uygun olur diye düşünüyorum.

İnşallah Takım, daha fazla zaman kaybedilmeden Süperlig deneyimi olan başarılı hocalardan birine teslim edilir.

Atakaş Hatayspor’u tekrar güzel futbol ve taraftar desteği ile layık olduğu yerde göreceğimize gönülden inanıyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL